Wat zeggen anderen over vAbility?

Sinds 2019 zet Vitaalaanhetwerk Fanny (vAbility) in voor diverse werkzaamheden als logistieke planning van trajecten en administratieve werkzaamheden

Daar zijn we bijzonder blij mee! Fanny werkt accuraat, is snel en oplossingsgericht. Ze bewaakt de voortgang goed en houdt het overzicht, waardoor wij met een gerust hart deze werkzaamheden door haar laten uitvoeren.

Daarnaast denkt ze mee en stelt ze zich proactief op, kortom een aanwinst voor het team!

Marcel Hoiting

Eigenaar, Vitaalaanhetwerk

Fanny kwam bij mij langs in tijden van hoge nood. Er stond druk op de ketel en ik had weinig tijd om een werkoverdracht te doen. Eerlijk, ik was wat sceptisch omdat Fanny zo breed inzetbaar was. Maar had ik even ongelijk! Fanny heeft echt veel kennis en specialismes. Nu, na ruim 6 maanden fijn samenwerken, kan zij mij nog steeds verrassen met de woorden “daar heb ik ook ervaring mee!”. Samen kunnen we nog steeds lachen om mijn “dat kan niet waar zijn, ook al!” Ik zou Fanny overal aanraden en dat doe ik ook regelmatig.

Simone Visser

Algemeen Directeur, Sipack B.V.

Fanny beheert als moderator onze Facebook Community met 4500+ vrouwen.

We vinden het vanuit Nowherdays belangrijk dat we ambitieuze vrouwen samen brengen die elkaar inspireren om groter te denken en te doen. Middels onze gratis Community bieden we een online omgeving waar gelijkgestemden met elkaar kunnen sparren. Fanny is een belangrijk onderdeel van het succes van onze Community want zij zorgt ervoor dat berichten worden gecategoriseerd, spam wordt verwijderd en nieuwe leden toegang krijgen. Mede door haar effort houden we de kwaliteit van de Community hoog. Fanny is een harde werker en pakt dingen snel op. Ze maakt zichzelf snel dingen eigen en werkt zeer zelfstandig. Met een gerust hart kan je je opdrachten bij Fanny kwijt, je bent gegarandeerd van een kwalitatief resultaat.

Paulien van Eerdenburg

Founder, Nowherdays / Dutch Girlboss Academy

Tijdens de zoektocht naar een fotograaf kwam ik Fanny van vAbility tegen. Het is toch altijd afwachten of de foto’s zo worden als je in gedachten hebt, maar een samenwerking met Fanny stelt op geen enkel front teleur. Haar professionaliteit en oog zorgen voor een heel mooi eindresultaat. Daarnaast zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt, waardoor ze de meest spontane foto’s schiet. Het is werkelijk een waar feestje om met Fanny samen te werken!

Iris de Jong

Eigenaar, I-Opener Innovation & Design

Fanny is een Virtual Assistant die meer kan. Zo schoot zij onder andere afgelopen maand onze bedrijfsfoto’s, waarbij zij zoveel mogelijk met natuurlijk licht werkt en alleen bewerkt waar nodig.

Het resultaat, een grote hoeveelheid natuurlijke foto’s, die zij ook nog eens snel voor ons wist te selecteren en nabewerken. Binnen een week was alles klaar voor gebruik! Dank Fanny!

Dominique Yntema

Teamforce

×

Powered by WhatsApp Chat

× Waarmee kan ik je helpen?