Wie zit er achter vAbility?

Daar ben ik dan, het gezicht achter vAbility. Mijn naam is Fanny Estoppey, ik ben in 1978 geboren in Den Haag en opgegroeid in Maassluis. Ik ben vertrokken naar Noord-Holland en, via wat omwegen, terechtgekomen in Uitgeest. Ik woon hier samen met mijn partner en onze prachtige dochter (2018).

Ik heb in loondienst jarenlang ervaring opgedaan als onder andere directiesecretaresse, officemanager en assistent financial controller. Wat ik in loondienst kan, kan ik ook als zelfstandig ondernemer, dacht ik. In 2019 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel en ging ik op zoek naar klanten en dat lukte! Zo ontstond vAbility.

vAbility…

vAbility… een woordcombinatie van VA (Virtual Assistant) en ability.
De vertaling is kundigheid, vermogen, bekwaamheid.
Daar sta ik als Virtual Assistant voor. 

Mijn missie is om drukke ondernemers te ondersteunen, zodat ze meer tijd overhouden voor wat voor hen belangrijk is. Bijvoorbeeld het hebben van meer tijd voor hun corebusiness, hun privéleven of dat ze meer persoonlijk contact kunnen hebben met hun klanten. Ondernemers zitten vaak niet te wachten op alle (personeels)administratieve en secretariële randwerkzaamheden die ook bij het ondernemen komen kijken. Hierin ligt juist mijn kracht en daarom wil ik ondernemers deze werkzaamheden uit handen nemen. 

 

× Waarmee kan ik je helpen?