Waarmee kan vAbility jou helpen? 

Office

Administratie

Social Media

Office

Agenda- en mailboxbeheer

Redigeren van teksten

Regelen van goede locaties voor workshops, coachingsessies, trainingen enz.

Organiseren van reisfaciliteiten

Administratie

Financiële administratie

Personeelsadministratie

Administratie

Financiële administratie

Personeelsadministratie

Social media 

Plaatsen van berichten op Instagram, Facebook en LinkedIn

Toevoegen van producten in je Woocommerce webshop

Fotograferen voor je Social Media kanalen

Samenwerken

Zoek jij een goede Virtual Assistant? Neem dan vrijblijvend contact met me op. We plannen dan een afspraak in om met elkaar rond de tafel te gaan zitten. Tijdens dit gesprek gaan we kijken welke werkzaamheden ik van jou kan overnemen en of er überhaupt een klik is tussen ons. Vertrouwen is namelijk erg belangrijk bij het werken met een Virtual Assistant.

Als we besluiten met elkaar in zee te gaan, dan zal ik voornamelijk op afstand de werkzaamheden voor je uitvoeren. Het inhuren van een Virtual Assistant heeft voor jou het voordeel dat je bijvoorbeeld geen vakantiegeld, sociale lasten of premies hoeft te betalen, je betaalt alleen het uurtarief. En uiteraard hoef je ook niet voor een werkplek te zorgen. Mocht het eens nodig zijn om wél op locatie te werken, dan is dat geen probleem. Handig toch?

Tarieven

Ik werk met een uurtarief. Mocht je hier meer informatie over willen hebben, neem dan contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

Met het redigeren van teksten werkt het iets anders. Je betaalt dan niet per uur, maar per reeks woorden. Voor 500 woorden betaal je €50,00 exclusief 21% BTW.

× Waarmee kan ik je helpen?